середу, 7 лютого 2024 р.

 

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.



                                         Малюнок Сіденко Валерії учениці 9 класу.




29.01.2024. Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Шануймо те, що нас об’єднує! З Днем Державного Прапора, Україно!
Будьмо згуртованими й небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. З Днем Державного Прапора України!



27.01.2024 Голокост - вісім букв жаху та болю; так називають скоєний під час Другої світової війни геноцид євреїв та інших уразливих соціальних груп. Солдати Третього Рейху та їхні союзники переслідували та знищували євреїв, а також гомосексуалів, військовополонених, людей з інвалідністю та психічними захворюваннями та всіх, хто на думку нацистів був "неповноцінним".